Aug 18, 2011, 9:02 PM

Нищо друго 

  Poetry » Love
969 0 14



не ми е нужно вино

за да се опия

а само гласът ти

 

нито вода

за да измия очите си

достатъчно е да погледна

в твоите

 

и нищо друго

щом мога жаждата си да утоля

от устните ти

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??