19.11.2023 г., 7:41 ч.

Нищо лично 

  Поезия » Философска
174 0 1

Толкова е безразлично всичко...

Винаги не е лично...

Тръгва тихичко...

Било някак логично...

 

Щом някоя ти омръзне

по-лесно е без думи да я разкараш.

Тя сама ще си тръгне.

Но знаеш ли каква разруха след теб оставяш?

 

Разочарованието - поредното...

Отношението - апатично...

Нали това сега е модерното...

Нищо лично...

 

06.10.23

 

Гергана Нейчева

© Гергана Нейчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Всяка раздяла носи след себе си разочарование и тъга, Гери. И спомени,които и времето не може да заличи!
Предложения
: ??:??