5.10.2006 г., 7:39 ч.

no name 

  Поезия
649 0 6
страхуваш се да не бъдеш наранена
страхуваш се от ръката студена
страхуваш се от поглед като камък
страхуваш се от ледения замък
не се страхувай, любовта е красива
не се страхувай, любовта е игрива
не се страхувай, любовта е прекрасна
не се страхувай , любовта е като времете навънка - ясна...


готов съм да ти дам душата си
готов съм да ти дам съдбата си
готов съм да ти дам сърцето си
готов съм да ти дам лицето си
готова ли си да ми повярваш
готова ли си да ми се радваш
готова ли си само в мен да гледаш
готова ли си да се отдадеш...


приеми голямото сърце
приеми топлото лице
приеми ласките ми нежни
приеми ме такъв какъвто съм...


аз няма да се промения
и глава няма да склоня
за тебе смятам да се боря
и очи няма да затворя
че в живота веднъж само
голямата любов, каца на нечиe рамо...

© Стоян Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??