Всичко можеш да дадеш, но не всичко да вземеш!
Вземи ми слънцето, луната,
и облаците, и звездите ми вземи,
дъгата и морето, и вятъра вземи...
Но няма как да вземеш и душата,
тя птица не е - в клетка не вирее,
не можеш да ми вземеш любовта!
© П Антонова Всички права запазени
Е как няма да е страхотна, като е по текс на Евтим Евтимов и муз Тончо Русев. Това е песен, която се слуша със сърцето!
Благодаря ти и аз от ❤️, сега я слушам!
усмивка!🌻
ИВИТА - и на теб благодаря! ❤️,🌻