12.11.2021 г., 16:29 ч.

Но защо 

  Поезия » Любовна
973 0 0

         

         Но защо

 

Аз отново те срещам сега

с очи прекрасни и мили,

Ти си моя красива мечта,

вървим със теб мълчаливи.

 

Само ти, само ти, само ти

даряваш ми светлината.

Само ти, само ти, само ти

пленяваш ме с красотата.

 

Но защо, но защо, но защо

сърцето тебе избира?

Но защо, но защо, но защо

към тебе път не намира?

 

           Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??