Аз отново те срещам сега
с очи прекрасни и мили,
Ти си моя красива мечта,
вървим със теб мълчаливи.
Само ти, само ти, само ти
даряваш ми светлината.
Само ти, само ти, само ти
пленяваш ме с красотата.
Но защо, но защо, но защо
сърцето тебе избира?
Но защо, но защо, но защо
към тебе път не намира?
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.