26.11.2009 г., 16:44 ч.

Ноември се мисли за май 

  Поезия » Хумористична
1035 0 5

Ноември се мисли за май

и по майски лудува и грее.

Ще имат ли жегите край

и дали снегът ще завее...

 

Декември ще бъде ли юни,

ще цъфнат ли всички дръвчета,

ще бъде ли всичко във дюни -

кажете ми, мили момчета!

 

Светът се побърка - наистина!

Дано съхрани се ума ми...

А може би лудите искрено

се молят да вляза в дома им.

 

Ноември се мисли за май.

Ноември е същи войник.

Замислям се аз - и комай -

Ноември е шизофреник...

 

© Константин Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??