2.12.2008 г., 13:07 ч.

Ноемврийска лисица 

  Поезия » Любовна
734 0 2
 

Раждат се лисици в мислите.

В сезон на листопад и разкаяние.

Търся те и те поглъщам,

надничайки в съня на птиците.

И пълня зеници с банкноти.

И бързам,

              тръгвам,

                       губя себе си...

Лисица съм,

а кокошарник е животът.

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??