Dec 2, 2008, 1:07 PM

Ноемврийска лисица 

  Poetry » Love
733 0 2
 

Раждат се лисици в мислите.

В сезон на листопад и разкаяние.

Търся те и те поглъщам,

надничайки в съня на птиците.

И пълня зеници с банкноти.

И бързам,

              тръгвам,

                       губя себе си...

Лисица съм,

а кокошарник е животът.

© Яна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??