9.02.2011 г., 23:48 ч.

Ноемврийски ден 

  Поезия » Любовна
688 0 1

 

 

 

 

Крадеше от съня,

но и присъстваше в сънищата ми.

Обсебваше мечтите,

но и разсейваше мислите ми.

Вдъхнови всяка чута песен,
но и превърна стиха в своя облик.

бе заедно с мен по улицата,
когато се лутах в спомени.

Изтри  грижите ми за една минута

и сложи усмивка за цяло денонощие.

Какво стори ти със мен

след онзи ноемврийски ден!?

© Сара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??