Крадеше от съня,
но и присъстваше в сънищата ми.
Обсебваше мечтите,
но и разсейваше мислите ми.
Вдъхнови всяка чута песен,
но и превърна стиха в своя облик.
бе заедно с мен по улицата,
когато се лутах в спомени.
Изтри грижите ми за една минута
и сложи усмивка за цяло денонощие.
Какво стори ти със мен
след онзи ноемврийски ден!?
© Сара Все права защищены
Хубав стих!