Feb 9, 2011, 11:48 PM

Ноемврийски ден 

  Poetry » Love
687 0 1

 

 

 

 

Крадеше от съня,

но и присъстваше в сънищата ми.

Обсебваше мечтите,

но и разсейваше мислите ми.

Вдъхнови всяка чута песен,
но и превърна стиха в своя облик.

бе заедно с мен по улицата,
когато се лутах в спомени.

Изтри  грижите ми за една минута

и сложи усмивка за цяло денонощие.

Какво стори ти със мен

след онзи ноемврийски ден!?

© Сара All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??