12.11.2024 г., 10:47 ч.

Ноемврийски дъжд 

  Поезия
51 1 3

Дъждовно утро с ноемврийски порив

до есенно така ме наваля

и мокра съм, щастлива съм до корен,

и весела съм, чиста, не боля.

 

Навярно зима идва неусетно,

снегът започва си с дъждовен транс

и всичко в в мене пее, грее, светна

от този ноемврийски мокър шанс.

 

 

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??