11.11.2004 г., 15:21 ч.

Нож в сърцето 

  Поезия
836 0 2
НОЖ В СЪРЦЕТО
Нож в сърцето ми заби се
и разкъса го докрай,
но то не спира да тупти,
щом погледне твойте очи.
Вяра, обич и закрила
искам само аз от теб.
Тъй ли трудно е да знаеш,
как сърцето ми тупти и шепне плахо:
"Обичам те, върни се ти"

© Диляна Неделчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??