5.11.2007 г., 9:48 ч.

Ноктюрно 

  Поезия » Любовна
716 0 25

 

 

                     Нощ е... Хъш и самодива

                     къпят се  в невинен грях.

                     Земна твърд с небе се слива...

 

 

                  ... И се сипе лунен прах...

 

                   

 

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??