Nov 5, 2007, 9:48 AM

Ноктюрно 

  Poetry » Love
721 0 25

 

 

                     Нощ е... Хъш и самодива

                     къпят се  в невинен грях.

                     Земна твърд с небе се слива...

 

 

                  ... И се сипе лунен прах...

 

                   

 

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??