17.01.2008 г., 12:01 ч.

Ноктюрно  

  Поезия » Друга
719 0 9

     Ноктюрно

 

Целувки разтапят

ледени дюни.

Копринено капят

в зимно безлуние...

 

Ръката ти скрито

за мене рисува.

Небето притихва,

по тебе тъгува.

 

Забравена шума

вятърът впряга.

Стъпки на буря

в тъмното лягат.

 

Шепнат снежинки

парцалени думи.

Затрупани сенки

пътя си губят.

 

Намирам следата

в безсънния спомен.

Отключвам вратата,

но тебе,  не мога...

© Теди Савчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??