14.04.2005 г., 18:44 ч.

Нощ 

  Поезия
860 0 1

                         

 

         Нощта размахва своите крила полека,

         инкрустирани с луна и милион звезди...

         Океанът кротко диша с въздишка мека,

         нежен бриз лунната пътека набразди...

            Вълшебни пръсти галят в тъмнината:

         рубинено безвремие струи от тях и светлина...

         Те галят в упоение  кадифено меко, както

         може да гали само лудо влюбена жена...

 

         Капчици нирвана падат тихо от небето...

         Нереалност впръсква струи от любов...

         Сърцата вплетени пулсират с вулканична мощ...

         Благословена и напоена с омайност нощ!...

© Валентин Кабакчиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??