20.10.2016 г., 22:54 ч.

Нощ 

  Поезия » Любовна
289 0 2

Нощта се спуска като тъмна пелерина,
звезди огряват с мека светлина,
луната ясна е и мълчалива,
укрива тайни за любовна страст...

 

Всичко спи, но аз не съм заспала,
мисълта полита някъде далеч сама,
вкуса на устните ти искам да опитам,
да сгуша се до теб в нощта...

 

Как искам да ме топлиш с твойто тяло,
в прегръдки  нека от любов горим,
а после сладко да открием Рая,
с целувка нежна заедно да спим.
 

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??