28.05.2010 г., 15:30 ч.

Нощ 

  Поезия » Пейзажна
576 0 5

Нощта невидима се спуска

покрива малкия ни свят

докосва ни със лунна ласка

поръсва ни със звезден цвят

 

подръпва струните минорни

на крехкия душевен лад

а мислите ни непокорни

превръща в звезден листопад

© Чавдар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??