23.09.2006 г., 20:39 ч.

Нощ... 

  Поезия
902 0 11

 

                                                  ***        

 

                          Нощ – сякаш неочаквано дошла е

                          под звуците на сребърни щурци

                          и своя валс загадъчно-омаен

                          танцува с позлатените звезди.

 

                          И стичат се сълзите на луната –

                          златисти капки в моите ръце,

                          и сякаш аз сега съм най-богата:

                          с душа на птица и с едно небе.

 

 

                                                         8.07.2002г.

 

 

© Василена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??