31.07.2008 г., 13:17 ч.

Нощ 

  Поезия » Любовна
559 0 10
 

Нощ

 

Пак е нощ.

Хладно е.

Пак съм сам сега.

Още ми парят устните,

отлепени от твоите уста.

 

Твоят дъх е все край мен

и ехото от твоите слова

като шепота на песен

ме топлят в нощта.

 

"Обичам те от по-преди!"

"Пък аз желая те повече сега!" -

Туй на двама не вреди

и място няма за тъга.

 

Съмва се.

И слънцето нощта прогони,

щом твоето "обичам те"

от жарките ти устни

сутринта ще се отрони.

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??