30.12.2009 г., 13:50 ч.

Нощ 

  Поезия » Пейзажна
696 0 1

НОЩ

 

Черен бряг, черно море,

няма звезди, няма луна.

Чувам те - биеш, мое сърце,

чувам те аз, но пак съм сама...


На хоризонта далечен,

зад черния свят,

кичозно облечен

свети новият град!


Но тези лъжовни светлини,

губещи се в черна мъгла,

са глупави хорски лъжи,

илюзия за светлина!


Морският бриз гали водата,

отмества облаци умело,

разкъсва със рев тишината,

а луната показва се смело!


И засиява брегът, и заблестява морето,

има звезди, има луна.

Чувам те - биеш, мое сърце,

чувам те аз и не съм сама...


 

 

 

 

 

© КрИсИ Милчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??