24.07.2007 г., 11:35 ч.

НОЩ БЕЗ ТЕБ 

  Поезия
476 0 3
НОЩ БЕЗ ТЕБ

Осакатена нощ без теб, с крила на бухал.
Във моята светулка нокти впива.
Нощ бледа, болна, с глас на глуха
крещи във мен и ме убива.

Нощ будна, със око на ястреб.
Разкъсва сънища, които не сънувам.
Със призраци и сенки влизам в разпра,
а утрото за теб шепти и пророкува.

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??