13.01.2010 г., 9:57 ч.

... нощ безтебна... 

  Поезия
1235 0 43

           ... нощ безтебна...


Тази нощ съм сред звездите.
В своята къща от думи.
Над Земята със мисъл политай.
И ела... Искам те безумен...

Тази нощ съм остра. Като сърп.
Срязах всички пътища за връщане.
Окачих ги на Луната, в гръб,
за да мога топло да прегръщам...

Тази нощ беше... А светло е.
Отлитат дните - стъпки след копита.
Безапломбни мисли. Искрометни.
В нощ безтебна - палят ми звездите...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??