28.06.2006 г., 0:05 ч.

Нощ е, а вятър не полъхва 

  Поезия
798 0 14
Нощ е, а вятър не полъхва,
и на небето няма звезди.
Лято...жега, лист не потрепва
даже ги няма и птиците.
Тишина и асфалта заспа,
само някоя полузаспала кола
ще премине като упоена
аз след нея ще гледам сама
и ще пуша поредна цигара.
Полунощ е, а така е горещо
даже чаршафът ми пари.
И си представям с теб под луна
под душ от мечти звездопади.
Как полюшва се обич и страст
как повява от нежност и ласки!
Колко  нежна и свежа нощта
би била с теб споделана! 

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??