11.01.2008 г., 8:49 ч.

Нощ любовна 

  Поезия » Любовна
844 0 16
Нощ любовна - разлюляна люлка
на телата ни - преплетени венци.
От въздишки рукнаха стъклата.
Огънят е в нас, а сняг навън вали.
Прежаднели устните ни пият
вулканично вино. Лава от любов.
Адов огън е запалила страстта ни,
и горим, горим сред пламъци, и дим.
Кой ще ни прости за дързостта ни?
През пролуките на райските врати,
крадешком, че влязохме със тебе,
и отпихме чисти, изворни води.
Звън камбанен със светлина заля
пламналите ни тела от грешност.
Ала душите ни в едно събра
във безкрая на въздишковата нежност.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??