5.08.2010 г., 14:42 ч.

Нощ над Рила 

  Поезия » Философска
1815 0 42


Нощ над Рила. Сводът звезден

е прегърнал върховете.

Лее се мистична песен - 

светъл поздрав към небето.


Толкоз близо са звездите,

хоризонтът - ярък огън.

Приказен космичен ритъм

сякаш слива ни със Бога...



© Вилдан Сефер Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??