5 авг. 2010 г., 14:42

Нощ над Рила 

  Поэзия » Философская
1813 0 42


Нощ над Рила. Сводът звезден

е прегърнал върховете.

Лее се мистична песен - 

светъл поздрав към небето.


Толкоз близо са звездите,

хоризонтът - ярък огън.

Приказен космичен ритъм

сякаш слива ни със Бога...



© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??