Aug 5, 2010, 2:42 PM

Нощ над Рила 

  Poetry » Phylosophy
1812 0 42


Нощ над Рила. Сводът звезден

е прегърнал върховете.

Лее се мистична песен - 

светъл поздрав към небето.


Толкоз близо са звездите,

хоризонтът - ярък огън.

Приказен космичен ритъм

сякаш слива ни със Бога...



© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??