7.11.2009 г., 22:39 ч.

Нощ преди Коледа 

  Поезия » За деца
1140 1 1

НОЩТА ПРЕДИ КОЛЕДА

 

 

Дядо Коледа не спал

и джуджетата събрал:

- Моля ви, джуджета мили,

съберете още сили!

Коледа е тук, при нас -

всичко зависи от вас.

Ръкави бързо запретнете,

играчки за децата направете!

На Петя - кукла нова.

Ех, веднага е готова!

На Коко и Мехмед -

кутия с нов тромпет.

Всичко е готово навреме!

Дядо Коледа сега нещата ще поеме.

 

 

© Веселина Златинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??