НОЩТА ПРЕДИ КОЛЕДА
Дядо Коледа не спал
и джуджетата събрал:
- Моля ви, джуджета мили,
съберете още сили!
Коледа е тук, при нас -
всичко зависи от вас.
Ръкави бързо запретнете,
играчки за децата направете!
На Петя - кукла нова.
Ех, веднага е готова!
На Коко и Мехмед -
кутия с нов тромпет.
Всичко е готово навреме!
Дядо Коледа сега нещата ще поеме.
© Веселина Златинова Все права защищены