1.09.2019 г., 10:50 ч.

Нощ за двама 

  Поезия » Любовна
386 0 0



Заспивай,
аз няма да будя 
сърцето ти нежно, заради мен.

Откривай,
колко щастлив съм
във всеки наш миг споделен.

Не скривай,
очите в съня си,
да топлят с дъха ти утрешен ден.

Заспивай,
виж, буден съм,
за теб аз ще бдя, не съм изморен.

Явор Перфанов
31.08.2019 г.
Г. Оряховица

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??