7.08.2005 г., 21:19 ч.

Нощем тя 

  Поезия
898 0 1
Нощем тя се съблича от зрителното,
и от мислите се съблича
съблича се от съзнание и памет,
съблича се от умора и световно,
съблича се, от себе си съблича се...

и милва с чувство, че лети...

© Стефан Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??