Aug 7, 2005, 9:19 PM

Нощем тя 

  Poetry
901 0 1
Нощем тя се съблича от зрителното,
и от мислите се съблича
съблича се от съзнание и памет,
съблича се от умора и световно,
съблича се, от себе си съблича се...

и милва с чувство, че лети...

© Стефан Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??