23.04.2009 г., 16:03 ч.

Нощен огън 

  Поезия » Любовна
854 0 4

Скреж на кристали по стъклата,

стеле се бяла мъгла,

дъхът излиза от устата,

студено е през нощта.

Едно момиче и едно момче

прегърнати в стаята остават

и не усещат студ и ветрове,

взаимно топлина си дават.

За тях сезоните изчезват

и времето е без значение.

Усмивки по лицата им извезват

любов и нежно вдъхновение.

Един в друг себе си рисуват

върху платното на Вселената

и виждам ги как днес жадуват

да задържат страстта, кипяща в вените.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??