10.01.2008 г., 17:02 ч.

Нощен сатен 

  Поезия » Еротична
1374 0 16
Бляскав сатен -
обгръщане хладно,
пламтящата тлен -
докосване жадно.
Топли ръце,
изгаряща тръпка,
туптящо сърце -
нежна прегръдка.
Порой от мечти,
очите се търсят -
любовни искри
мрака разкъсват.
Хладен сатен...
гореща прегръдка,
ръцете по мен -
еротика, глътка...
Вълна от копнежи,
емоции, страст...
чувства, стремежи,
преливат във нас.
Тела се извиват
в море от коприна,
до дъно се пият -
дъхът не достига...
Ухание нощно,
звук на щурци,
проникване мощно -
мракът тупти...
Звездите крещят
сами в тъмнината,
ураганите шепнат...
стон в тишината...

Луната съблича
последен воал,
любов ни предрича
във див ритуал...
Море от копнежи -
вливаш се в мен...
омая безбрежна...
във нощен сатен...

© Мила Нежна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??