31.03.2008 г., 20:46 ч.

Нощна птица 

  Поезия
570 0 0
За нощите,
прекарани самотно,
за дните
тъмносиви.
Защото аз съм нощна птица,
събужда ме с любов луната,

а
през деня
по мъничко
умирам
...

© Линда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??