Mar 31, 2008, 8:46 PM

Нощна птица 

  Poetry
568 0 0
За нощите,
прекарани самотно,
за дните
тъмносиви.
Защото аз съм нощна птица,
събужда ме с любов луната,

а
през деня
по мъничко
умирам
...

© Линда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??