11.05.2004 г., 15:22 ч.

Нощни мисли 

  Поезия
1638 0 2

Тази нощ беше студено

Нямаше те мили до мен

Топлината на твоето тяло

Нямаше го топлият ти дъх

Ръцете обгърнали нежно

Тялото ми тръпнещо в нощта

И сега те няма до мене

Къде си моя мечта

Ще те чакам да ме целунеш

Ще обърна за тебе света

И със страстна целувка

Ще ти дам част от мойта душа

© Елена Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??