Тази нощ беше студено
Нямаше те мили до мен
Топлината на твоето тяло
Нямаше го топлият ти дъх
Ръцете обгърнали нежно
Тялото ми тръпнещо в нощта
И сега те няма до мене
Къде си моя мечта
Ще те чакам да ме целунеш
Ще обърна за тебе света
И със страстна целувка
Ще ти дам част от мойта душа
© Елена Попова Все права защищены