May 11, 2004, 3:22 PM

Нощни мисли 

  Poetry
1640 0 2

Тази нощ беше студено

Нямаше те мили до мен

Топлината на твоето тяло

Нямаше го топлият ти дъх

Ръцете обгърнали нежно

Тялото ми тръпнещо в нощта

И сега те няма до мене

Къде си моя мечта

Ще те чакам да ме целунеш

Ще обърна за тебе света

И със страстна целувка

Ще ти дам част от мойта душа

© Елена Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??