22.09.2020 г., 10:03 ч.

Нощни размисли 

  Поезия
331 0 0

Късни нощи 

няма никой 
само аз със
себе си
единствено
цигарата гори
за мен 
усещам топлината
в пръстите си
не си играя с огъня
то вътре в мен
винаги бушува
безкрайно тъжно 
да видя мръсното 
ти сърце, по-мръсно 
от напоените

от никотин
дробове

ти беше 

кратък спомен 

който отлетя 

заедно с дима... 

 

®️ProDi®️

 

© Paola Dicheva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??