16.05.2018 г., 22:55 ч.

Нощни трепети 

  Поезия » Любовна, Еротична
1139 2 8

Ще се срещнем в тъмнината пак,

от страст взаимна в нас пропити,

там, в нощта, под звездния капак,

от чужди погледи далече скрити.

Ще ме погалиш, нежно със ръка,

косите ми навред ще разпилееш,

пред мене, бос в студената роса,

за ласките ми жадно ще копнееш.

Ще те докосвам бурно, полудяла,

обгърнала силно пламнала плът,

а ти, с целувките си към безкрая,

ще ме издигнеш за пореден път.

Ще се слеем... потънали в екстаз,

движейки се в ритъм, там, навън,

отпивайки се лудо двама - Ти и Аз,

ще си кажем, че било е само сън.

 

 

© Християна Манева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??