14.08.2013 г., 20:23 ч.

Нощно море 

  Поезия » Еротична
1218 0 0

        НОЩНО МОРЕ

 

Морето нощно аз обичам –

с ръцете ти към мене тича.

 

Гальовно цяла ме обгръща

и пламва цялата ми същност.

 

Звездите гледат мълчаливо

и мигат нежно, срамежливо.

 

Зад облак скрива се луната,

притихва влюбена Земята.

 

Любовно люшка се морето...

Изгаря от екстаз сърцето!

 

Възторжен вик нощта раздира...

Усмихва се със нас Всемира!

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??