22.04.2005 г., 20:14 ч.

Нощта 

  Поезия
939 0 0
Когато нощ настане
и хиляди звезди изгреят
в небосвода ти усмихни се
и знай, че всеки всеки ден
някой от далечен град на
име Сливен си мисли за тебе...
Как ще се разхождаме
по плажа двама и ще се
любуваме един на друг.

© Дсистем Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??