17.12.2007 г., 11:27 ч.

Нощта без теб пустиня е безкрайна... 

  Поезия » Любовна
1703 0 15

 

 

Нощта без теб пустиня е безкрайна.

Оазис тих е този стих.

От него пих аз до забрава,

но жаждата си пак не утолих.

 

Нощта без теб пустиня е безкрайна.

Далечен океан е утринта.

От себе си не мога да избягам

и от лъчите жарки на страстта.

 

Нощта без теб пустиня е безкрайна.

Оазис тих е този стих.

Обичам те и истински ти вярвам,

защото аз чрез теб се преоткрих.

© Росица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??