26.06.2008 г., 23:12 ч.

Нощта ми каза 

  Поезия
677 0 1
Нощта раздаде се отново
подари звездите и луната
вълните лекичко проплакват
не нарушават с нищо сетивата

Нощта ми да даде и една усмивка
на дете което след забрава си припомня
и ме кара да се радвам
и да искам в теб да се удавя

Лодките кротко се поклащат
на пристана са се опрели
вълните лекичко ги галят
нощта посрещат кротки

Заровила краката си до глезен
в пясъка златист и нежен
нашепва ми че трябва вятъра
нощта да разлюбя защото вече късно е
и трябва да се върна в огъня

© Анна Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??