17.12.2010 г., 12:05 ч.

Нощта на Коледа 

  Поезия » Друга
589 1 10

 

 

                          ***

                 

                         В тази нощ съвършена

                         Бог в душите ни погледна.

                         Лумна огън от небето.

                         Прати тишина в сърцето.

 

 

                                                           17.12.2010 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??