20.10.2008 г., 0:30 ч.

Нощта преди утре 

  Поезия
800 0 8
Обсебен от теб, не мога да заспя.
Споделям болката си с нощната луна,
погален от нежна светлина,
ясно можеш да видиш моята тъга.
Трогнато небето, звездитe разпиля.

Питам се дали и ти чувстваш това,
от очите ми прокапа сълза.
В нощната картина дъжд заваля,
ликът ми всички стихии разстрои
и сякаш небето се разтвори.

Как да се боря с кошмарите си
ден след ден, когато ти не си до мен,
буря от чувства сепва моя дъх,
мъгла обсебва дух.

Изпитвам страх да споделя
колко силно ме обсеби любовта,
прости ми, че го разбра така,
само исках по-дълго да задържа
една-единствена мечта...

© Петър Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??